Ghita Parry genvalgt
Samfundets ønske om velfærd, folkesundhed, forebyggelse og behandling kræver yderst kompetente kost- og ernæringsfaglige, hvis den danske sundhed for alvor skal have et løft. Kost- og ernæringsfaglige har viden om fødevarer, mad og måltider og er klar til at indgå i nye job, der sætter fokus på ernæring og sundhed, forebyggelse og behandling," siger Ghita Parry, som desuden vil arbejde for ligeløn til kost- og ernæringsfaglige.
Det arbejde, de udfører, skal værdisættes i form af gode lønkroner ved de kommende overenskomstforhandlinger," varsler hun.
Kost & Ernæringsforbundet er fagforbund og interesseorganisation for omkring 7.500 ernæringsassistenter og køkkenassistenter, ernæringshjælpere, ernæringsteknologer, køkkenledere, økonomaer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed samt kliniske diætister. De har ansvaret for ernæring, sundhed og god hverdagsmad i institutioner, på skoler, arbejdspladser, hospitaler og plejecentre.