23948sdkhjf

Mindre smitteoverførsel med hånddesinficering

Mangelfuld håndhygiejne forårsager over en million sygedage og koster samlet samfundet op mod 4 mia. kr. om året
Ved at desinficere hænderne inden man fx går ind i en kantine eller køkken, kan man undgå at overføre virus via fælles service, bordkanter, dørhåndtag mm. Det sparer mange sygedage og store omkostninger.

Rapporter og undersøgelser viser, at mangelfuld hygiejne forårsager over en million sygedage og samlet koster samfundet op mod 4 mia. kr. om året. Hvis man har virus på hånden og tager fat i fx en ske, kan man overføre smitte helt frem til den sjette person, der derefter tager fat. Det gælder fx også håndtag, gelændere og meget mere.

Smitteoverførsel via hænderne kan begrænses kraftigt med hånddesinficering, fx med en Steripower. Man stikker hænderne ind, hvorefter en sensor aktiveres, og desinficeringsmidlet doseres via spray – uden forstøvning eller lugtgener. Det dræber bakterier og virus – og hænderne tørrer lynhurtigt, så man skal ikke stå og vente.

Problemer fra dårlig hygiejne er en daglig gene i næsten alle brancher – både sygehuse, venteværelser, institutioner og arbejdspladser generelt. Særligt i fællesområder hvor mange mennesker færdes og har de samme berøringsflader, f.eks. i en kantine eller mellem personalet i et storkøkken, hvor hygiejne er særligt vigtig. Her kan hånddesinficering i en Steripower forbedre håndhygiejnen og dermed være med til at skabe et sundere og bedre arbejdsmiljø. Der bliver mindre smitteoverførsel mellem brugere og kollegaer – og færre sygedage.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078