23948sdkhjf

Intensiv satsning på udvikling og eksport af sundheds- og velfærdsteknologi

Ny direktør for Copenhagen Healthtech Cluster.
I denne uge tiltræder Thomas Hammer-Jakobsen som direktør for Copenhagen Healthtech Cluster (CHC), der skal sætte Greater Copenhagen på verdenskortet inden for udvikling og eksport af sundheds- og velfærdsteknologi.

"Vi er glade for, at Thomas Hammer-Jakobsen er ny direktør for Copenhagen Healthtech Cluster. Thomas har stor erfaring med offentlig-privat innovation og med at lede samarbejder med mange interessenter. Det er meget værdifuldt i forhold til at omsætte de samfundsmæssige udfordringer på sundheds- og velfærds­området til konkrete forretningsmuligheder og velfærdsløsninger", siger Claus Lønborg, administrerende direktør i Copenhagen Capacity.

Thomas Hammer-Jakobsen bliver samtidig en del af Copenhagen Capacitys ledergruppe.

"Fokus hvor vi gør størst forskel"

Der bliver flere ældre og flere kronisk syge borgere i Europa, USA og Asien, og det øger presset på de danske og globale sundhedsudgifter, lyder det fra Copenhagen Capacity, og her kan ny teknologi være en ventil, der sparer ressourcer i sundhedssystemet og gør sygepleje og genoptræning nemmere og mere bekvem for borgerne.

Derfor skal Greater Copenhagen satse intensivt på at udvikle fremtidens sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger og sikre, at de omsættes til eksport, vækst og arbejdspladser i regionen.

Thomas Hammer-Jakobsens første fokus bliver at samle CHCs mange samarbejdspartnere om den fælles vision og sætte en række aktiviteter i gang allerede i 2015.

"Copenhagen Healthtech Cluster skal fokusere der, hvor vi gør størst forskel for borgere, offentlige institutioner, virksomheder og videninstititutioner. Jeg glæder mig til i dialog med vores mange samarbejdspartnere at definere, hvilke konkrete udfordringer CHC skal løse, og hvordan vi hver især kan bidrage", siger Thomas Hammer-Jakobsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063