23948sdkhjf

Fødeafdelingen får donation fra TrygFonden

De 180.000 kroner skal gå til fødefantomet "Sophie og hendes mor", som personalet skal bruge til at øve sig i at gennemføre fødslen med færrest mulige fødselsbristninger.
Fødeafdelingen på Sydvestjysk Sygehus får i dag overrakt en donation på 180.000 kroner af Lisbeth Oxholm Andersen fra TrygFonden.

Sydvestjysk Sygehus arbejder intensivt på at nedbringe antallet af fødselsbristninger, og TrygFonden har besluttet at hjælpe arbejdet godt på vej med en donation på 180.000 kroner. Pengene skal gå til fødefantomet "Sophie og hendes mor", som personalet skal bruge til at øve sig i at gennemføre fødslen med færrest mulige fødselsbristninger. Store fødselsbristninger kan give en væsentlig forringelse af kvindens livskvalitet, men er i dag så tabubelagt, at mange udskyder at søge hjælp.

Udover selve fødselsfantomet skal otte jordmødre og to læger efteruddannes, så de er i stand til at undervise resten af personalet på Fødeafdelingen. Antallet af store fødselsbristninger er allerede på vej ned, men målet er at antallet af fødselsbristninger bliver yderligere reduceret fra de fem procent i 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078