23948sdkhjf

Nye akutsygehus og psykiatrisygehus giver 1600 nye job i Aabenraa

Bosætningskampagne for landsbyerne i Aabenraa Kommune.
Kommunernes Landsforening lavede for nylig en undersøgelse, der viste, at 41 procent af byboerne i de største byer i Danmark er villige til at flytte til et landdistrikt, hvis de selv og deres kæreste eller ægtefælle kunne få et godt og sikkert job i nærheden. Det gør formand for Vækst- og Udviklingsudvalget i Aabenraa Kommune, Philip Tietje, optimistisk.

-Der er masser af nye job på vej i Aabenraa Kommune. Alene på det nybyggede akutsygehus og det nye psykiatrisygehus kommer der 1600 nye job i de næste par år. Det er både læger, sygeplejersker og forskere og andet personale. Samtidig er der flere uddannelsesinstitutioner, der udvider med nye uddannelser og mere volumen i Aabenraa, siger Philip Tietje.

Aabenraa Kommune samarbejder i øjeblikket med kommunens landsbyer om en digital bosætningskampagne med budskabet ”Vil I ud på landet – og tæt på udlandet?”. Hver landsby har fået en præsentationsside på Aabenraa Kommunes tilflytterunivers på aabenraa.dk/tilflytter, og været med til at udvælge fotos og formulere salgsargumenterne for lige netop deres landsby. Og i en tre ugers periode hen over påsken sætter Aabenraa Kommune gang i en webbannerkampagne på boligportalen boligsiden.dk for at trække boligsøgere ind på landsbysiderne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079