23948sdkhjf

Innovatørerne sejrede på CareWare

Efter en hel dag med ny, innovativ velfærdsteknologi på CareWare 2015, sluttede aftenen af med prisuddeling i Musikhuset i Aarhus.
Onsdag aften bød på prisuddeling, middag og networking for de 400 deltagere på CareWare 2015.

Musikhuset i Aarhus lagde rammerne til det festlige arrangement, hvor Robert ApS og HealthMap vandt henholdsvis Iværksætter- og Ideprisen.
Dommernes særpris gik til Visuel Terapi.

I alt ni nominerede til de to priser pitchede deres innovative idéer foran et dommerpanel af eksperter inden for innovation og sundheds- og velfærdsteknologi

Priserne blev uddelt i et tætpakket Musikhuset foran de godt 400 deltagere på velfærdsteknologikonferencen CareWare 2015 - heriblandt aktører fra såvel offentlige institutioner, det private erhvervsliv samt forsknings- og innovationsmiljøer.
Iværksætterikonet Preben Mejer, der igennem de seneste år har været med i dommerteamet på CareWare Innovation og Iværksætteri, var i år særdeles imponeret over det høje niveau blandt de nominerede idéer.

Samtlige deltagere havde igennem dagen lyttet på oplæg fra meningsdannere og set ny, innovativ velfærdsteknologi på fire forskellige lokationer i Aarhus.

Dagen kulminerede med middag i Musikhuset, hvor CareWare Innovation og Iværksætteri uddelte priser.

- Niveauet på CareWare Innovation og Iværksætteri var igen i år højere end sidste år. Faktisk betydeligt højere. Den positive udvikling og tilstrømning af talent og innovative idéer er imponerede. Der var et gennemarbejdet forretningsgrundlag i alle årets idéer, og deltagerne havde i stort omfang gennemskuet et potentiale i markedet. Faktisk tror vi på, at 70 procent af årets deltagere på sigt bliver til virksomheder. Valgene faldt derfor i et uhyggeligt tæt felt af mange kompetente idéer med stort potentiale, siger Preben Mejer.

CareWare 2015
CareWare er ikke en traditionel konference, men et årligt 2-dages arrangement i Aarhus, hvor man går helt tæt på teknologiske produkter og løsninger til sundheds- og velfærdssektoren.
I løbet af de to CareWare-dage bliver deltagerne gennem fire fokusområder præsenteret for en lang række af de mest spændende og innovative teknologiske produkter og løsninger på markedet.

I forbindelse med CareWare uddeles Idé- og Innovationsprisernen. CareWare Innovation og Iværksætteri arbejder for at fremme udvikling og implementering af nye produkter og services i den danske sundheds- og velfærdssektor. Alle interesserede er indbudt til samarbejdet, som skal fremme udvikling af nye innovative løsninger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093