23948sdkhjf

Medarbejderne viser rundt

Regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive slår dørene op og byder alle interesserede inden for i forbindelse med arrangementet Forskningens Døgn.
Det er medarbejderne, der alle steder står for aktiviteter, udstillinger, foredrag, rundvisninger og meget mere, når Hospitalsenhed Midt slår dørene op og inviterer indenfor i forbindelse med Forskningens Døgn.

- Vi håber, at rigtig mange borgere i alle aldre har lyst til at besøge Hospitalsenhed Midt. Forskningens Døgn er et årligt tilbagevendende arrangement, hvor vi gerne vil vise, hvad der foregår på hospitalerne, siger forskningschef Charlotte Hjort.

Hvordan ser en ambulance ud indeni? Hvad er digital sundhed? Og hvem er terapihunden Gaia? Det er blot nogle af de spørgsmål, som borgerne kan få besvaret til Forskningens Døgn på Hospitalsenhed Midt. Der er åbent hus på alle fire hospitaler, og der er lavet programmer med forskellige tilbud hvert sted. Og der er aktiviteter for alle aldre. Børn kan eksempelvis bygge fremtidens akuthospital i LEGO, tage bamsen med på bamsehospital og komme på rundvisninger. Voksne kan blandt andet få vejledning om kost, lære basal genoplivning og få målt lungefunktion, hjerterytme og blodtryk.

- Der er gang i en masse spændende forskningsprojekter på hospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive. Det er ikke alt, der kan vises frem på forskningsstadiet, men det vigtige ved forskning er, at det omsættes til det praktiske arbejde på hospitalerne, så det kommer patienterne til gode. Når vi slår dørene op og inviterer inden for til åbent hus i forbindelse med Forskningens Døgn, er det på den måde muligt at få et indblik i både forskning og praksis, fortæller Charlotte Hjort.

Forskningens Døgn løber af stablen torsdag den 23. april.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078