23948sdkhjf

Ny formand for Medicoindustrien

Bjarne Roed er til daglig direktør i Siemens Healthcare, og har siden 2011 fungeret som næstformand i Medicoindustriens bestyrelse.
Nu har Medicoindustriens nye bestyrelse, som blev valgt på generalforsamlingen den 26. marts, konstitueret sig med en formand og næstformand. Og der er tale om nye ansigter på begge poster.

Ny formand er Bjarne Roed som til daglig er direktør i Siemens Healthcare. Han har siden 2011 fungeret som næstformand i Medicoindustriens bestyrelse og har spillet en stor rolle i at tegne Medicoindustrien nuværende strategi og profil. Valget af Bjarne Roed som ny formand skal sikre bestyrelsen og foreningen en stærk kontinuitet i arbejdet.

- Medicoindustrien har gennem de seneste år opbygget et solidt fundament for foreningens fremtidige arbejde. Medicobranchen i Danmark bør have større indflydelse på den offentlige dagsorden. Vi er en stærk og vigtig branche på lige fod med eksempelvis windpower med mange arbejdspladser i DK. Derfor bør vi samarbejde endnu mere med de mange interessenter på sundhedsområdet. Særligt på udbudsområdet skal vi styrke dialogen med Regioner og kommuner, for at skabe de bedst mulige rammer for at sundhedssektoren kan råde over de nyeste og mest innovative produkter. Det kræver først og fremmest, at alle parter bliver bedre til at kigge på totaløkonomien ved indkøb af de enkelte produkter, udtaler Bjarne Roed.

En innovativ branche

Lars Marcher, administrerende direktør hos Ambu A/S, blev valgt ind i bestyrelsen på generalforsamlingen, og repræsenterer en af de større danske medicoproducenter. Som næstformand, vil han i tæt samarbejde med Bjarne Roed og Medicoindustriens direktør, Peter Huntley spille en nøglerolle i at tegne foreningens profil fremover.

- Medicoindustriens arbejde skal afspejle medlemmernes interesser. Branchen er i en styrkeposition, vores medarbejdere er højtuddannede, og de betaler topskat, der bidrager væsentligt til det danske samfund. Medicobranchen er en innovativ branche, der har brug for det danske marked som et stærkt hjemmemarked. Så gode forhold for offentligt privat samarbejde er vigtigt.” udtaler Lars Marcher.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078