23948sdkhjf

Patientbusser skal fortsat køres af DitoBus

Aftalen med DitoBus løb frem til 31. maj 2016 og er nu forlænget med to år, så den er gældende til 31. maj 2018.
I mere end 20 år har Region Sjælland haft busser til de patienter, der ikke kan behandles på regionens egne sygehuse og derfor skal til Odense og København. Nu er der lavet aftale om busdriften frem til 2018.

Hvert år er omkring 27.000 borgere med en af de fire patientbusser, der giver Region Sjællands borgere mulighed for behandling på Rigshospitalet og Odense Universitetshospital. Siden 2010 har DitoBus stået for driften af busserne. Det vil de blive ved med mindst frem til 31. maj 2018, efter at aftalen er blevet forlænget.

Benny Jørgensen er direktør for Præhospitalt Center i Region Sjælland og har derfor ansvaret for patienttransport. Han er glad for at have forlænget aftalen:

- Vi har været meget tilfredse med den service, som DitoBus har leveret til Region Sjælland og ikke mindst til de borgere, der bruger bussen, siger han.

På alle turene er en uddannet social- og sundhedsassistent med, der har gennemgået førstehjælpskursus med hjertestarter, så der kan ydes førstehjælp til passagerne, hvis der skulle opstå akutte problemer.

Hos DitoBus er der smil at spore, efter at de nu ved, at det er dem, der skal køre de hvide busser frem til 2018.

- Det giver os en ro i vores arbejde, at vi nu ved, at det også fremover er os, der skal køre busserne for Region Sjælland, siger Niels Gregers Boers, medejer af DitoBus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078