23948sdkhjf

Dronningens Ferieby går all in

Efter flere års intensivt arbejde og en investering på 38 millioner kroner står den nye ferieby nu klar til gæsterne.
Dronningens Ferieby i Grenå er specialiseret i ferieoplevelser til gæster med bevægelseshandicap. Siden 2013 har der været et stort renoveringsarbejde i gang – og nu står 44 topmoderne huse klar. Og selvom der skal være tilgængelighed og rummelighed for mennesker med handicap, kan der godt tænkes i luksus og kvalitet, siger manager Birthe Stengård Frank.

- Vi er gået all in forstået på den måde, at der er fokus på ferie, strand, sand, aktiviteter, familien, attraktioner og lækkert inventar. Vi har haft fokus på, at man kan holde en problemfri ferie med hele familien, uden at der er fokus på hjælpemidler, siger hun.

Renoveringen er lavet med den tanke, at selvom man lever med et bevægelseshandicap, kan man godt holde ferie med fokus på kvalitet og luksus og på samme tid være selvhjulpen i optimal udstrækning.

- Der er et væld af gennemtænkte detaljer i renoveringen. Det hele er lavet så detaljeret og smart, at man ikke opdager, at det også er god tilgængelighed. Eksempelvis er plejesengene pakket ind i en eksklusiv skal, og toiletterne er de mest moderne og handicapvenlige på dansk jord, siger manager Birthe Stengård Frank.

Renoveringen af de 44 huse for godt 38 mio kroner er sket med støtte fra bl.a. A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Villum Fonden, Augustinus Fonden, Ernst og Vibeke Husmand Fond og Scleroseforeningen.

Dronningens Ferieby er kåret som et af Danmarks bedst tilgængelige ferietilbud – året rundt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094