23948sdkhjf

Det ligner smørrebrød....

- men er det ikke. Gelesmørrebrød skal være lavet af gode råvarer - og det skal smage godt og ægte. I Hvidovre Centralkøkken har en række fagkyndige eksperimenteret med mad til dysfagi-ramte.
Sildemadder, syltemad, kartoffelmad, æggemad eller laksemad på rugbrød - flot pyntet med tomater, ristede løg, surt, løgringe eller asparges. Det lyder som helt almindeligt smørrebrød, men faktisk er det smørrebrød i en anden form - en geleform.

Igennem det sidste år har Hvidovre Centralkøkken på Krogstenshave produceret gelesmørrebrød til beboere...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078