23948sdkhjf

Nyt projekt skal bygge digital bro

Tværsektorielt samarbejde skal sikre billigere og nemmere adgang til telemedicin og digitale borgerløsninger i Region Syddanmark.
Det tværsektorielle innovationsprojekt i Region Syddanmark, Den Digitale Landevej, er gået ind i sin anden fase, der indeholder afprøvninger baseret på en række konkrete projekter og løsninger hos parterne.

Bag projektet står Esbjerg, Varde, Vejen, Aabenraa og Odense kommuner, de fem sygehuse i regionen, den private partner Next Step Citizen, som er et datterselskab af SE, og Region Syddanmark.

Den Digitale Landevej skal bygge digital bro mellem sygehuse, almen praksis og kommuner. Herigennem banes vejen for, at de forskellige aktører billigere og nemmere kan udvikle, drive, indføre og benytte telemedicin og digitale borgerløsninger til gavn for borgerne, forklarer Carl Holst (V), regionsrådsformand i Region Syddanmark.

- Med Den Digitale Landevej bygger vi videre på erfaringerne fra tidligere telemedicinske projekter i regionen og hjælper med at bygge bro mellem forskellige sektorer og løsninger. Endnu en gang viser vi, hvordan vi i Region Syddanmark forstår at arbejde sammen på tværs af sektorer til gavn for borgerne. Det er netop muligt, fordi både regionen og de syddanske kommuner har så stort fokus på innovation, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094