23948sdkhjf

Ny lægelig direktør på Sygehus Lillebælt

I sit nye job får Mads Koch Hansen sammen med de to øvrige direktører i direktionen det overordnede ansvar for ledelsen af Sygehus Lillebælt.
Region Syddanmark har ansat Mads Koch Hansen som lægelig direktør på Sygehus Lillebælt.

Han er 46 år og kommer fra en stilling som overlæge på anæstesiologisk afdeling på sygehuset i Horsens. Mads Koch Hansen har fra 2010 og frem til i år har været formand for lægeforeningen.

I sit nye job får Mads Koch Hansen sammen med de to øvrige direktører i direktionen det overordnede ansvar for ledelsen af Sygehus Lillebælt. Og han ser frem til opgaven som lægelig direktør.

- Jeg er utrolig glad for at blive en del af et team, der sætter patienter først. Det er mit ønske at være med til at fastholde Sygehus Lillebælt som et hospital, der tilbyder den bedste behandling til patienter og pårørende, og være med til at udvikle den måde, vi arbejder på. Jeg håber at kunne bidrage til, at vi i fremtiden kan gøre det endnu bedre både for patienter med kroniske sygdomme og for, de patienter, der skal behandles akut, siger Mads Koch Hansen.

Tør gå foran


Sygehusenheden er Region Syddanmarks næststørste sygehus med omkring 60.000 indlagte patienter hvert år, 4.300 fuldtidsmedarbejdere og et samlet budget på 3,1 mia. kr.

- Mads Koch Hansen har indgående kendskab til sundhedsvæsenets udfordringer og har som leder på afdelingsniveau vist, at han kan skabe resultater sammen med andre. Han har vist, at han tør gå foran og sikre følgeskab. Alt sammen kvalifikationer der bliver brug for med de store udfordringer, Sygehus Lillebælt, og sundhedsvæsenet i det hele taget, står overfor, siger sundhedsdirektør i Region Syddanmark Jens Elkjær.

Mads Koch Hansen afløser Dorthe Crüger i stillingen som lægelig direktør. Hun begyndte 1. april 2015 i jobbet som administrerende sygehusdirektør på Sygehus Lillebælt. Hun ser frem til samarbejdet med Mads Koch Hansen.

- Vi glæder os meget til at få Mads som kollega. Han er vellidt og dygtig, og vil med sin viden og særlige interesse for det akutte område og for samarbejdet med primærsektoren kunne bidrage rigtig positivt hos os, siger Dorthe Crüger.

Mads Koch Hansen begynder i sit nye job primo august 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115