23948sdkhjf

Odense vært for konference om sundhedsteknologi

På WHINN er der internationale og danske arrangementer for plejepersonale, beslutningstagere og offentligeindkøbere.
Odense er den 19. - 23. oktober vært for danske og internationale konferencer og events, der handler om sundhed, sundhedsinnovation og sundhedsteknologi.
WHINN - Week of Health & INNovation - byder på internationale og danske arrangementer for plejepersonale, læger, offentlige indkøbere, beslutningstagere, virksomhedsledere og iværksættere. Flere internationale delegationer har allerede har meldt deres ankomst i ugen, og det forventes at mindst 1.500 deltagere vil være del af WHINN i en eller flere dage.

På et informationsmøde den 28. maj kan virksomheder og andre få indblik i de mange muligheder WHINN giver for at blive eksponeret eller komme i kontakt med netop den faggruppe eller virksomhed, man leder efter.

- For nogle virksomheder vil udstilling og klassiske sponsorater måske være vejen til kunder og samarbejde. Men WHINN giver også virksomheder mulighed for at modtage relevante delegationer og deltage i debatter med en relevant gruppe virksomheder eller kunder til ens produkt, fortæller Michaela Andersen, der er projektchef for WHINN.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062