23948sdkhjf

Intensivklinik i Sønderborg vil anlægge sansehave

Den første halve million til projektet er indsamlet.
Den første halve million til et sansehaveprojekt på Sygehus Sønderjylland er nu samlet ind, og på intensivklinikken håber man at kunne komme i gang med at anlægge sansehaven efter sommerferien.

Intensivklinikken på Sygehus Sønderjylland har søgt og fået Direktionens tilladelse til at anlægge en sansehave lige uden for deres lokaler. Projektets virkeliggørelse er dog helt afhængigt af donationer fra fonde, foreninger og private, fortæller Sygehus Sønderjyllands hjemmeside. Projektet har modtaget 100.000 kroner fra Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys fond, og inden for de seneste måneder er der givet penge til projektet fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, fra Linak og fra Fabrikant Mads Clausens Fond.

I Intensivklinikken i Sønderborg er personalet lykkelige for den velvilje de har mødt hos både lokale og nationale sponsorer, skriver Sygehus Sønderjyllands hjemmeside.

Intensive patienter skal ofte gennemleve lange behandlings- og genoptræningsforløb, og derfor gør personalet sig umage for at skabe oplevelser, der kan være med til at give patienterne håb og humøret tilbage. Til det hører mulighederne for at kunne komme udenfor, fornemme frisk luft, høre en fugl eller måske få besøg af sin hund.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125