23948sdkhjf

Har du grønne fingre?

Forum for Bæredygtige Indkøb søger grønne indkøbere til "Grøn Indkøbspris" 2015.
Forum for Bæredygtige Indkøb søger nominerede til "Grøn Indkøbspris 2015", der uddeles i forbindelse med Grøn Indkøbsuge i uge 45.
Prisen gives til en aktør, der har bidraget ekstraordinært til at fremme grønne indkøb.

Nu har du mulighed for at indstille en offentlig eller privat virksomhed – eller en anden aktør – til at modtage Grøn Indkøbspris 2015. Det skriver Forum for Bæredygtige Indkøb på sin hjemmeside.

- Vi ved, at der rundt om i landet er gang i en masse spændende initiativer, som kan inspirere andre til at købe grønt. Derfor håber vi, at rigtig mange vil søge om blive nomineret, så vi kan få skabt endnu mere synlighed om grønne indkøb, siger Rikke Dreyer, der er formand for Forum for Bæredygtige Indkøb.

Prisen kan gives til en aktør, der har sat et markant volumenmæssigt aftryk med en væsentlig miljøeffekt eller ved at skabe efterspørgsel efter nye grønne produkter eller ydelser. Det kan også være ved at udvikle nye innovative løsninger, der understøtter bæredygtige indkøb f.eks. forretningsmodeller, værktøjer, markedsdialog etc.

Ansøgningen skal indsendes til Forum for Bæredygtige Indkøb senest 11. september 2015 til adressen kontakt@ansvarligeindkob.dk.
Ansøgere skal udfylde et kort ansøgningsskema, som kan hentes her.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078