23948sdkhjf

iPad-donation til akutafdeling i Horsens

Patienterne på Akutafdelingen, Hospitalsenheden Horsens kan nu bruge ventetiden med en iPad. Personalet har også planer om fremover at integrere elektronikken i arbejdet.
Hver af de 27 senge på hospitalsenhedens Akutafdeling er netop blevet forsynet med en tilhørende iPad, og i løbet af kort tid vil yderligere tre iPads finde vej til venteområdet på hospitalets Akutafdeling.

De nye tablets skal både fungere som underholdning for patienterne og gøre det nemmere for patienterne at følge med i, hvad der foregår uden for hospitalets vægge. Personalet på Akutafdelingen har også planer om fremover at integrere elektronikken i arbejdet. F.eks. er de ved at se på muligheden for at udvikle en app, som kan bruges af patienterne til at finde nyttige informationer om deres ophold på afdelingen.

- Vi er meget glade og taknemmelige for den fornemme donation med 30 iPads til vores patienter. Det giver nogle nye muligheder for at bruge tiden godt, mens man er under behandling her på Akutafdelingen, siger afdelingssygeplejerske Susanne Buch Vinther.

De nye iPads er en donation fra købmand Anker Møller Christensens Fond. Købmanden var selv patient på Hospitalsenheden Horsens og lagde efter sin død sin formue over i en fond øremærket til udelukkende at støtte eller iværksætte tiltag til gavn for patienter på Hospitalsenheden Horsens. Fonden bestyres i det daglige af advokat B.Bøgh Nielsen og Bjarne Mortensen, som er udpeget af Kræftens Bekæmpelse og Gigtforeningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079