23948sdkhjf

Ballonerne steg til vejrs i Hammel

Urbakkens stueetage er nu færdigindrettet til neurorehabiliterings-formål, og det blev markeret i denne uge.
Til høje klapsalver og hurraråb sendte en patient på Hammel Neurocenter forleden en flok farvestrålende gasballoner til vejrs. I hver ballon lå en lille seddel med teksten: ”Denne ballon er opsendt fra Hammel Neurocenter mandag den 15/6 2015 i anledning af indvielsen af vores nye ambulatorier og træningsfaciliteter.”

To store, lyse træningssale, nye undersøgelsesrum, en træningslejlighed med lukket gårdhave og et stort, fælles værested. Det er nogle af de landvindinger, Hammel Neurocenter foreløbig har fået ud af at overtage Urbakken, som er en del af neurocentrets bygningskompleks, men som tidligere har været udlejet til en kommunal psykiatrisk institution. Det skriver Hospitalsenhed Midt i sit nyhedsbrev. Urbakkens stueetage er nu færdigindrettet til neurorehabiliterings-formål, og det markerede neurocentret i denne uge ved en lille (del)indvielsesfest. Ledende overlæge Merete Stubkjær Christensen holdt indvielsestalen, og den røde silkesnor blev klippet med en stor, forgyldt saks ført af en af neurocentrets indlagte patienter.


Neurocentrets overtagelse af Urbakken (eller bygning 5, som centret nu skal vænne sig til at sige) blev godkendt i 2013 af regionsrådet, som samtidig afsatte 25 millioner kroner til indretningen. Regionens direktion har efterfølgende i sparekataloget for 2015-2019 foreslået at samle alle Region Midtjyllands neurorehabiliteringsfunktioner på Hammel Neurocenter. Indretningen af den resterende del af bygning 5 afhænger af, hvad regionsrådet beslutter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063