23948sdkhjf

God logistik frigiver "varme hænder"

Sammenhængende logistik frigiver tid til patienten, skriver godtsygehusbyggeri.dk.
Regionernes arbejde med sammenhængende logistik på de nye sygehuse er udmundet i konkrete anbefalinger, der skal være med til at effektivisere de komplekse forsyningskæder på og om hospitalerne for at skabe besparelser samt frigive varme hænder
Det skriver godtsygehusbyggeri.dk.

Sammenhængende logistik betyder kort sagt mere tid til patienten.
Logistik bør være indtænkt i udbuddet fra starten i forhold til bl.a. størrelsen af pakninger, så skabe og hylder på hospitalerne kan håndtere disse pakninger. Varerne skal derfor i højere grad - end de bliver i dag - bestilles gennem de etablerede indkøbssystemer, fremfor at personalet selv bestiller varerne direkte fra leverandøren, da dette ofte vil medføre ekstraudgifter til levering, håndtering og betaling af varen.

Ved at arbejde med sammenhæng i processerne kan det på sigt være med til at frembringe store effektiviserings- og besparelsesmuligheder. Og det vil være muligt at frigive ressourcer samt varme hænder derved.

I regionerne har man udarbejdet en række anbefalinger der blandt andet går ud på, at regionerne igangsætter Supply chain managment–aktiviteter på tværs af regionerne og strategiske udviklingsaktiviteter med de vigtigste leverandører.

I relation til sygehusbyggerierne bliver det desuden anbefalet, at den bagvedliggende logistiske facilitet bliver taget i betragtning tidligt i byggeprojekterne, skriver godtsygehusbyggeri.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063