23948sdkhjf

Direktør forlader Region Syddanmark

Jacob Stengaard Madsen har sammen med sundhedsdirektør Jens Elkjær udgjort direktionen i Region Syddanmark siden 2014.
Psykiatri- og socialdirektør i Region Syddanmark Jacob Stengaard Madsen har fået nyt job som regionsdirektør i Region Midtjylland.

Jacob Stengaard Madsen kom til Region Syddanmark i 2012 som psykiatri- og socialdirektør. Her har han gennemført væsentlige forandringer, fortæller regionsrådsformand Stephanie Lose (V), f.eks. er ventetiden til behandling i psykiatrien i Syddanmark faldet markant.

- Jacob Stengaard Madsen har udvist fremragende lederskab og sat sig i spidsen for at sikre psykisk syge hurtig behandling. På samme vis har han formået at samle regionens sociale tilbud i nye faglige centre for at styrke fagligheden og sikre øget kvalitet i regionens sociale tilbud. Derfor beklager jeg naturligvis, at Jacob Stengaard Madsen forlader regionen. Omvendt vil jeg gerne være den første til at ønske ham held og lykke med de nye udfordringer, siger regionsrådsformanden.

Siden november 2014 har Jacob Stengaard Madsen ligeledes været konstitueret i stillingen som regionsdirektør, hvor han også midlertidigt har haft ansvaret for Regional Udvikling.

Ved Jacob Stengaard Madsens fratrædelse den 1. august 2015 udpeges sundhedsdirektør Jens Elkjær tillige til fungerende regionsdirektør. Torben Kyed Larsen udpeges til fungerende psykiatri- og socialdirektør og Dorthe Kusk til fungerende direktør for Regional Udvikling.

En ledelsesdrøm

Om sit nuværende og kommende job siger 44-årige Jacob Stengaard Madsen:

- Samarbejdet med både regionsrådet og udvalgene i Region Syddanmark har været meget konstruktivt. De erfaringer, jeg har gjort her, glæder jeg mig til at bygge videre på i Region Midtjylland. Jeg har også været meget tilfreds med samarbejdet med alle regionens dygtige ledere og medarbejdere. For mig er det en ledelsesdrøm at blive regionsdirektør og på den måde få mulighed for at skabe resultater og gode vilkår for samarbejde på tværs af sektorer, siger han.

Jacob Stengaard Madsen har sammen med sundhedsdirektør Jens Elkjær udgjort direktionen i Region Syddanmark siden 2014, og jobbet som regionsdirektør i Region Syddanmark er netop nu i opslag og forventes besat i november 2015.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063