23948sdkhjf

Hun vil øge kendskabet til hospitaler

Som ny kommunikations- og sekretariatschef på Hospitalsenhed Midt skal Kristine Stange stå i spidsen for kommunikationen til både omverdenen og de 4400 medarbejdere på regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg og Skive samt Hammel Neurocenter.
Patienterne skal kende hospitalerne, allerede inden de træder indenfor på én af Hospitalsenhed Midts matrikler i Viborg, Silkeborg, Hammel eller Skive. Sådan lyder visionen fra hospitalsenhedens nye kommunikations- og sekretariatschef, Kristine Stange.

"Det vigtigste for patienterne er selvfølgelig, at de får den rette kliniske behandling. Men en god oplevelse med hospitalet begynder faktisk længe inden - og handler blandt andet om, at patienterne kender vores hospitaler og føler sig trygge ved at vide, at vi leverer behandling af høj kvalitet og sikkerhed," mener Kristine Stange.

En god kommunikationsindsats kan samtidig styrke såvel den lokale stolthed på og omkring de fire hospitaler som fællesskabsfølelsen i den samlede hospitalsenhed, mener hun.

"Hospitalsenhed Midt blev til for fire år siden og fungerer i dag som en samlet enhed. Det er vigtigt, at vi ser os selv som én samlet familie. Samtidig er det afgørende, at vi holder fast i den lokale opbakning til de enkelte hospitaler – både blandt medarbejderne og lokalbefolkningen," siger Kristine Stange.

Ud over kommunikationen til både omverdenen og de 4400 medarbejdere på regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg og Skive samt Hammel Neurocenter skal Kristine Stange stå i spidsen for hospitalsenhedens ledelsessekretariat, hvor opgaverne også tæller juridisk bistand og sekretariatsbetjening.

"Et velfungerende ledelsessekretariatet er med til at støtte en stærk hospitalsledelse og dermed bidrage til et veldrevet hospital til gavn for patienterne. Den opgave glæder jeg mig meget til at tage del i," siger Kristine Stange.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078