23948sdkhjf

Sygeplejeartikler hos SKI: Åbent for tilslutning

Du skal tilslutte din kommune inden 15. september, hvis du skal kunne bruge aftalen fra marts 2016.
​SKI har netop åbnet for tilslutning til fællesaftalen 50.95 Sygeplejeartikler. Det betyder, at du har mulighed for at tilslutte din kommune eller anden offentlige organisation til den fælleskommunale forpligtende aftale, skriver ski.dk.
Man skal være opmærksom på, at man kun kan bruge aftalen, når den træder i kraft i marts 2016, hvis man tilslutter sin kommune i perioden fra den 18. august til og med den 15. september.

"I udarbejdelsen af aftalen har der været fokus på at etablere en aftale, hvor der bliver stillet de rette krav til produkterne og kvaliteten af sortimentet, så aftalen kommer til at indeholde de produkter, der gavner og understøtter en sygeplejerskes daglige arbejde. Aftalen kommer til at indeholde ca. 235 forskellige produktområder fordelt på omkring 775 varelinjer, som dækker sårbehandlingsprodukter, handsker, sprøjter, kompression mv. Det brede og alsidige sortiment er med til at sikre, at aftalen dækker størstedelen af kommunernes behov for sygeplejeartikler," skriver ski.dk.

Aftalen rummer bl.a. indkøb af handsker, dropstativer, trykaflastningspude, inkontinensprodukter, m.m.

En brugergruppe bestående af sygeplejersker, sundhedspersonale og øvrige brugere er løbende blevet inddraget for at sikre, at der bliver stillet de rette krav til produkterne og kvaliteten i sortimentet.

Aftalen indeholder to tilslutningsmuligheder. Du kan tilslutte din kommune hele aftalen - dog med mulighed for at undtage forpligtelsen på en række produkter. Du kan også vælge kun at tilslutte din kommune til at købe handsker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078