23948sdkhjf

KORAs viden skal bruges i praksis

Professor i sundhedsøkonomi Mickael Bech bliver ny direktør for KORA.
Til oktober sætter 42-årige Mickael Bech sig i direktørstolen i KORA, Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning. Han kommer fra en stilling som leder af Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi ved Syddansk Universitet. Tidligere har han bl.a. været leder af det sundhedsøkonomiske forskningscenter COHERE samt leder af en analyseafdeling på Odense Universitetshospital.

Ud over at Mickael Bech har en solid forskerkarriere, har han også et tæt kendskab til de udfordringer og vilkår, som eksisterer i den offentlige sektors praktiske virkelighed. Og han mener netop, at tæt kendskab til og tæt dialog med praktikere i kommuner og regioner er en vigtig nøgle til KORAs fortsatte succes:

"Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for KORAs dygtige medarbejdere og fortsat markere KORAs betydning for udviklingen af det danske velfærdssystem. Jeg vil især prioritere, at KORA skal være et institut, der er kendt for at levere relevant og aktuel viden af høj kvalitet, som formidles til alle relevante brugere. Min rolle bliver at sikre, at KORA bidrager til udviklingen af en stærk offentlig sektor, hvor kvalitet og effektivitet går hånd i hånd," siger Mickael Bech.

Et stort netværk

KORAs bestyrelsesformand, professor i økonomi Nina Smith, er glad for at kunne præsentere Mickael Bech som ny direktør:

"Mickael Bech har en stærk forskningsfaglig profil og en betydelig ledelsesmæssig erfaring. Samtidig har han et stort netværk i den offentlige sektor, især i sundhedssektoren. Det betyder, at han er særdeles godt klædt på til at videreføre og styrke KORAs profil og sikre, at KORA også i fremtiden er et institut, der laver analyser og forskning af høj kvalitet, som samtidig kan bruges i praksis i kommuner og regioner," siger Nina Smith.

Mickael Bech overtager direktørposten efter Jan Rose Skaksen, som er gået til en stilling som forskningschef i RockwoolFonden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079