23948sdkhjf

Færre fyringer end forventet

Region Sjælland havde varslet op mod 125 afskedigelser, men det bliver "kun" til 26.
Selvom det er voldsomt mange stillinger, som Region Sjælland har varslet nedlagt, ser det ikke helt så sort ud som først antaget.
Regionen nedlægger 375 stillinger og havde forventet, at op til 125 medarbejdere måtte afskediges. Det faktiske antal afskedigelser er 26.
Derudover får 10 medarbejdere besked om væsentlige ændringer i deres ansættelse.

Region Sjælland orienterede i går mandag eftermiddag de involverede medarbejdere.

"Der er gjort en stor og vigtig indsats fra regionens ledere for at minimere antallet af afskedigelser og dette arbejde har båret frugt. Det er trist, at vi bliver nødt til at afskedige dygtige medarbejdere, men det er godt, at vi har formået at finde andre job til så mange," siger Jens Andersen, administrerende direktør i Region Sjælland.

Region Sjælland har en tryghedsordning, der giver opsagte medarbejdere fortrinsret til ledige stillinger. Herudover har regionen aftalt med de faglige organisationer at give nogle uddannelsestilbud til de afskedigede medarbejdere.

"Vi håber derfor, at mange af de afskedigede enten får en ny ansættelse i regionen, eller et uddannelsestilbud, der vil hjælpe dem videre i deres arbejdsliv – enten hos os eller hos andre arbejdsgivere," siger Jens Andersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078