23948sdkhjf

Kæmpe OPP-projekt går i gang i Skejby

På fredag stikker Region Midtjylland og konsortiet Team KPC spaden i jorden til et nyt psykiatrisk center i Skejby.
Nu går byggeriet af Psykiatrisk Center Skejby i gang.

Det nye psykiatriske center bliver 50.000 kvadratmeter stort og forventes at stå klar medio 2018 og tage imod de første patienter i januar 2019.

Byggeriet udføres som et offentligt-privat partnerskab (OPP), og bliver det største OPP-projekt af sin art i Danmark hidtil. Konsortiet Team KPC, bestående af KPC Herning A/S og pensionsselskabet PKA, skal stå for byggeriet.

"Vi har haft et rigtig godt samarbejde med det kliniske personale og projektmedarbejderne fra Region Midtjylland. Det betyder, at vi nu kan sætte spaden i jorden til det nye Psykiatriske Center seks måneder før planlagt," siger direktør i KPC, Peter Christophersen.

Moderne rammer

Det glæder regionsrådsformand for Region Midtjylland, Bent Hansen, at OPP-samarbejdet gør det muligt at skabe nye, moderne rammer til de psykiatriske patienter.

"Med det nye Psykiatriske Center fører vi visionen for psykiatrien i Region Midtjylland ud i livet, så vi forhåbentlig kan tilbyde bedre behandling og nedsætte overdødeligheden blandt vores psykisk syge borgere. Det kan vi blandt andet ved at forstærke samarbejde mellem psykiatrien og somatikken, og den mulighed får vi nu, når Psykiatrisk Center flytter ud til DNU," siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078