23948sdkhjf

En anerkendelse fra patienterne

Patienternes Pris uddeles for sjette gang i Region Nordjylland.
Patienternes Pris er blevet en tradition i Nordjylland. Den skal nu uddeles for sjette år i træk. Sidstr år var Mammakirurgisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital de glade modtagere.

Patienternes talerør i Region Nordjylland, Patientinddragelsesudvalget, er ansvarlig for uddeling af prisen:

"Patienter og pårørende vil ofte gerne rose og sige tak for en god behandling. For afdelingerne er bare det at blive foreslået til prisen en anerkendelse i sig selv," siger Jens Ibsen, formand for Patientinddragelsesudvalget.

"Vi er glade for samtlige indstillinger, for vi mener, at de gode historier kan være med til at skabe endnu større tilfredshed på afdelingerne," siger han.

Patienter og pårørende kan indstille en afdeling eller et afsnit på Region Nordjyllands somatiske og psykiatriske sygehuse frem til og med 30. september. Der kan indstilles hele året, men der kommer flest indstillinger i perioden lige op til deadline, fortæller Region Nordjylland.

Patienternes Pris
Patientinddragelsesudvalget vurderer, hvem der skal modtage prisen efter følgende kriterier:
Patienten i fokus, kvaliteten i indstillingerne fx. gode oplevelser, sammenhæng i forløbet, tværfaglighed, værner om patientens identitet/integritet, nærværende personale, god dialog (aktiv lytning og empati).
Det er ikke antallet af indstillinger, der er afgørende.
Patienternes Pris består af et maleri der er udført af en regional kunstner, diplom med uddrag af indstillinger samt en pengegave på 25.000 kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078