23948sdkhjf

Bøgeskovhus inviterede til dialogmøde

På dialogmødet kom der konkrete forslag og idéer, og også tanker og ønsker om fremtiden på lokalcentret.
1. september tiltrådte Maria Tønnersen som ny centerchef på Lokalcenter Bøgeskovhus. Et af hendes store ønsker er, at alle der har sin gang på stedet og en interesse i plejen, omsorgen og trivslen for beboerne skal have gode muligheder for at være i tæt dialog og kontakt med hinanden. Samtidig har de lokale medier i Aarhus henover sommeren på kritisk vis beskrevet forskellige forhold omkring plejecenteret, fortæller Forenede Care. Derfor inviterede hun og personalet på Bøgeskovhus sammen med ledelsen i Aarhus Kommune beboerne og deres pårørende til et fælles dialogmøde, hvor stort og småt omkring livet på plejecenteret kunne vendes. Også Forenede koncernens øverste chef Carsten Clement havde taget turen fra København til Aarhus for mødes med beboerne og deres pårørende.

Koncerndirektør Carsten Clement og plejecenterchef Maria Tønnersen startede med at svare på spørgsmål fra de inviterede, og efterfølgende havde beboerne og deres pårørende mulighed for at gå ud i mindre grupper, der koblede sig til de enkelte afsnit på plejecenteret, for at tale med de nære ledere og medarbejdere. Og aftenen gav rigtig god mening på flere planer, vurderer Maria Tønnnersen:

”Det er virkelig værdifuldt for mig og medarbejdergruppen at være i tæt dialog med både beboerne, deres pårørende, frivillige og repræsentanter fra kommunen. Vi ønsker jo alle sammen, at beboernes trivsel i dagligdagen er så god som mulig. Jeg blev selv meget mere fortrolig med den personkreds, der omgiver Bøgeskovhus og fik en god fornemmelse for, hvad der fungerer godt, og hvilke forhold der kan styrkes. Og vi fik vendt mange ting sammen – både konkrete forslag og idéer, som vi med det samme kan håndtere, men også tanker og ønsker om fremtiden på stedet, som vi vil arbejde videre med” forklarer Maria Tønnersen, der ikke mener, at det er sidste gang, at dialogen skal bringes i højsædet på Bøgeskovhus:

”Åbenhed og dialog gavner os alle sammen, og jeg tog i hvert fald glad hjem fra mødet og tænkte, at sådanne møder bør vi afholde minimum en gang hvert halve år,” siger hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078