23948sdkhjf

325 udstillere er klar til Foodexpo

Økologien eksploderer på 2016-messen i Herning
Allerede fem måneder før en af Nordens største fødevaremesser, Foodexpo i Herning, slår dørene op i dagene 6.-8. marts, kan arrangørerne melde om fremgang i antallet af udstillere.

325 udstillere har sikret sig plads. Især økologerne støtter godt op, hvorfor Foodexpo kan byde på den største økologiske sektion nogensinde, oplyser projektleder Carina Kirkegaard fra MCH Messecenter Herning. Hun regner med mange flere tilmeldinger de næste måneder fem til messeåbningen.

Blandt nyhederne på Foodexpo 2016 er, at Økologisk Landsforening og dens medlemmer denne gang får deres helt egen hal. De plejer at holde til i messens store fødevarehal, men denne gang får de altså et meget større set-up med mere økologi end nogensinde før på Foodexpo.

Rummer alle vinkler

Torben Blok, Foodservice Markedschef i Økologisk Landsforening, ser med store forventninger frem mod nyskabelsen:

- Økologi fylder efterhånden så meget på danskernes tallerkener og i storkøkkenernes gryder, at det er på rette tid at dedikere en hal til økologien på Foodexpo. Hallen vil være samlingspunkt for hele den økologiske branche og rummer alle vinkler på det økologiske måltid – fra land til by. Den bliver omdrejningspunktet for viden, debat og inspiration om økologi, og det bliver her, detailhandlen og foodservice mødes om fremtidens økologiske løsninger, siger han.

Foodexpo er fagmesse for foodservice, catering, hoteller, restauranter og detailhandel. Den holdes hvert andet år og havde ifølge arrangørerne godt 24.000 besøgende i 2014. Næste års udgave er den syvende i rækken.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109