23948sdkhjf

Ergoterapeuter bliver berørt at udflytning

På listen af statslige arbejdspladser, der skal udflyttes, findes bl.a. Arbejdstilsynets Tilsynscenter Øst med 26 ergoterapeuter ansat, skriver Nyt fra Etf.
Når staten flytter ud, flytter ergoterapeuterne med, skriver Nyt fra Eft.

Regeringen har offentiggjort at knap 4.000 statslige arbejdspladser skal flyttes ud af København. Heriblandt Socialstyrelsen og dele af Arbejdstilsynet. Socialstyrelsen har i dag hovedsæde i Odense og en større afdeling i København, men fremover samles hele organisationen i Odense, når 177 stillinger flyttes vest for Storebælt. Blandt dem, der skal finde en anden vej til arbejde, er seks ergoterapeuter. På listen af statslige arbejdspladser, der skal udflyttes, findes også Arbejdstilsynets Tilsynscenter Øst med 26 ergoterapeuter ansat. Det skriver Nyt fra Eft.

Arbejdstilsynet har i dag tilsynscentre i København, Hadsten og Kolding og med udflytningen tilføjes endnu en adresse i Slagelse. Der skal flyttes 60 stillinger til Slagelse, svarende til cirka en tredjedel af medarbejderne i København.

"Udflytningen er øremærket tilsynscenteret, hvor den største faggruppe er ergoterapeuter, så vi forventer helt klart, at blive berørt af udflytningen. Men organiseringen er på tegnebrættet, så vi kender endnu ikke det endelige udfald," siger Ulrik Olsen, ergoterapeut, tilsynsførende og tillidsrepræsentant i Tilsynscenter Øst, til Nyt fra Etf.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078