23948sdkhjf

Sydvestjysk Sygehus får ny direktør

Per Busk kommer fra en stilling som direktør på sundhedsområdet i Region Syddanmark.
Region Syddanmark har netop ansat Per Busk som ny administrerende sygehusdirektør på Sydvestjysk Sygehus, der omfatter sygehusene i Esbjerg og Grindsted og veneklinikken i Brørup. Per Busk kommer fra en stilling som direktør på sundhedsområdet i Region Syddanmark, hvor han siden 2009 i en fleksibel arbejdsdeling med sundhedsdirektør Jens Elkjær har haft hovedansvaret for blandt andet opfølgning af hjerte- og kræftbehandlingen på regionens sygehuse, samarbejdet med de praktiserende læger og kommunerne og det præhospitale område.

I sit nye job får Per Busk sammen med to øvrige direktører i direktionen det overordnede ansvar for ledelsen af Sydvestjysk Sygehus.

"Jeg er rigtigt glad for, at vi har fundet en solid administrerende direktør til Sydvestjysk Sygehus. Per har omfattende cheferfaring og har beskæftiget sig med hele paletten af de udfordringer, som vores sundhedsvæsen arbejder med i disse år. Han har været formand for utallige arbejdsgrupper og mestrer samarbejdet med de sundhedsprofessionelle. Sydvestjysk Sygehus er inde i en god udvikling. Med ansættelsen af Per har vi to ud af tre direktører på sygehuset på plads. De skal sammen med sygehusets ledere og medarbejdere fortsætte den gode udvikling," siger sundhedsdirektør i Region Syddanmark, Jens Elkjær.

Per Busk begynder i sit nye job 1. november 2015.

"Jeg kender Sydvestjysk Sygehus som et sygehus med et fantastisk engageret og dygtigt personale. Derfor ser jeg frem til sammen med personalet at videreudvikle den service og kvalitet, vi yder til vores patienter. For eksempel når det handler om sammenhæng i patientforløbene samt det at give patienterne reel indflydelse på eget behandlingsforløb. Det vil også give os nye muligheder, at det store byggeri af ny sengebygning går i gang til næste år. Men jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg også ser udfordringer i horisonten. Regionsrådet har barslet med en række nødvendige sparetiltag over de kommende år. Den udfordring kan kun løses i et tæt samarbejde med medarbejdere og ledere på sygehuset," siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078