23948sdkhjf

Patienternes Pris sætter rekord

Der er i år kommet 321 indstillinger med rosende tilkendegivelser fra nordjyske patienter. Og nu er modtageren af prisen fundet.
Nyremedicinsk Afdeling på Aalborg Universitetshospital modtager Patienternes Pris 2015.

"Det er et stort skulderklap til både læger og plejepersonale, at vi har fået prisen. På trods af at vi er en travl medicinsk afdeling, så formår de ansatte alligevel at sætte patienterne i centrum og yde en rigtig god behandling og pleje i dagligdagen," siger Niels Henrik Buus, ledende overlæge på Nyremedicinsk Afdeling.

Rekordhøje 321 indstillinger med rosende tilkendegivelser fra patienterne skulle Indstillingsudvalget i Region Nordjylland igennem, før valget faldt på Nyremedicinsk Afdeling på Aalborg Universitetshospital.

"Det har været svært at vælge mellem de mange gode indstillinger. Alligevel var vi enige om at pege Nyremedicinsk Afdeling som årets prismodtager. Patienterne fremhæver blandt andet fællesskab, tryghed, teamwork, et højt serviceniveau, fornemt samarbejde på de enkelte afsnit, man bliver mødt som menneske, intet er overladt til tilfældighederne, gode patientforløb og at der bliver lyttet til patienten," forklarer Anni Olesen, næstformand for Patientinddragelsesudvalget i Region Nordjylland.

Fra Aalborg Universitetshospital var også Hæmatologisk Afdeling, Onkologisk Afdeling og Urologisk Afdeling med i opløbet om at få prisen.

Blandt de i alt 321 indstillinger var der desuden mange positive tilkendegivelser til de små sygehuse, fortæller Region Nordjylland, men der er indstillinger til alle sygehuse og Psykiatrien. Indstillingsudvalget vil gerne fremhæve Fertilitetsklinikken og Håndkirurgisk afsnit i Dronninglund og Øjenklinikken i Thisted, og de har noteret sig, at udenlandske læger får en del roser med på vejen.

Nyremedicinsk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, får overrakt prisen den 24. november. Her vil afdelingens ansatte og patienter, samt de patienter, der har indstillet afdelingen, være til stede.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094