23948sdkhjf

Konference om mad til ældre

Hvordan får ældre borgere gode madoplevelser og højnet livskvalitet? Få overblik, ny viden og inspiration på konference 7. januar.
Københavns Universitet, Professionshøjskolen Metropol og Madkulturen inviterer til konference om mad til ældre. Det sker den 7. januar kl. 10.00-16.00 i Fællessalen på Christiansborg i København.
Konferencen giver bl.a. ny forskningsbaseret viden om mad og måltider til ældre - og ikke mindst inspiration til, hvordan vi omsætter den til praksis.

"Professor Heather Keller fra University of Waterloo i Canada holder oplæg. Hun anskuer problemstillingen om mad til ældre ud fra et helhedsorienteret perspektiv med modellen Making the Most of Mealtimes (M3). Modellen er brugt i hvidbogen 'SMAG - Skønne måltider til alle gamle', men er endnu ikke alment kendt i Danmark, og den er særligt relevant, da forskningsmodellen tager udgangspunkt i erfaringer fra hverdagens praksis,"

'SMAG - Skønne måltider til alle gamle' er fra januar 2015 og udgivet af madkulturen og Københavns Universitet.

Tilmeldingsfristen er den 28. december 2015. Man tilmelder sig her.


Dagen byder på:
En banebrydende model til arbejdet med mad til ældre.
Et snig-kig ind i ny forskning om madservice.
Et overblik over eksisterende viden på området.
Input til samspil mellem viden og praksis.
Debat med politikere og meningsdannere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093