23948sdkhjf

Odense støtter frivilligt socialt arbejde

Der er netop fordelt frivillighedsmidler for godt 6 mio. kr. til støtte for 75 frivillige sociale foreninger i byen til brug i 2016.
Hvert år tildeles en række frivillige foreninger i Odense et økonomisk tilskud fra de såkaldte paragraf 18 midler, der skal understøtte det frivillige sociale arbejde i kommunen.

Målgrupperne for udviklingspuljen omfatter bl.a. kronisk syge, handicappede og sindslidende og ensomme. Der gives tilskud både til udvikling af projekter og til drift.

Beskæftigelses- og Socialudvalget har nu fordelt frivillighedsmidler for godt 6 mio. kr. til støtte for 75 frivillige sociale foreninger i byen til brug i 2016.

Blandt de foreninger, der modtager støtte er Handicapklubben Odense, Scleroseforeningens Lokalafdeling Nordfyn, Hjerneskadeforeningen Fyn, ADHD Foreningen og Foreningen Danske DøvBlinde.

"De frivillige sociale foreninger gør en kæmpe indsats for en bred gruppe af borgere i byen med behov for en håndsrækning. Jeg er glad for, at vi i 2016 kan støtte ikke mindre end 75 forskellige foreninger i deres arbejde. Med denne støtte giver vi de frivillige i foreningerne muligheder for at skabe meningsfulde aktiviteter og netværk til glæde for byens borgere," siger rådmand for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen, Steen Møller.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11