23948sdkhjf

Sundhedscenterets tilbud bliver stadig mere populære

Antallet af daglige besøgende i Randers Sundhedscenter er steget.
I foråret 2012 kunne HKH Kronprins Frederik klippe snoren til det nye Randers Sundhedscenter på toppen af Thors Bakke. Sundhedscenteret var et innovativt og ambitiøst projekt, hvor kommunale, regionale, private og frivillige sundhedstilbud skulle samles og give borgerne i Randers Kommune én indgang til sundhed – fra vugge til grav.

”Vores forhåbninger for 2015 er mere end indfriet, og huset fungerer i dag som vi havde drømt om – nemlig som én indgang til sundhed og med en række tilbud med høj faglig kvalitet for borgeren,” siger sundhedschef i Randers Kommune, Lene Jensen.

Sundhedscenterets tilbud bliver stadig mere populære, og antallet af daglige besøgende i er steget fra 1.200 gæster hver dag til 1.350 om dagen siden sidste år.

”Vi står nu med det luksusproblem, at vi næsten ikke kan være i huset mere, og derfor vil en række af de kommende sundhedstilbud blive lanceret via den kommende Sundhedshøjskole, som kommer til at udgå fra forskellige nye lokaliteter i Randers Kommune, fortæller leder af Randers Sundhedscenter, Susanne Bækgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079