23948sdkhjf

Og vinderen af wellness blev...

Se hvem der vandt Magasinet Plejes konkurrence om wellness-ophold til en værdi af 1.099 kr.
'Får du også tid til at pleje dig selv?'

Sådan lød spørgsmålet til modtagerne af Magasinet Plejes daglige nyhedsbrev, da vi i december udloddede et wellnessophold for to personer til en værdi af 1.099kr.
Nu harvi trukket lod blandt modtagerne af nyhedsbrevet. Den heldige vinder blev Kristian Maul. Han har allerede besluttet sig for at tage en god veninde med på opholdet.

"Jeg har valgt at tage en rigtig god veninde med på et af de lækre spa-steder. Vi har endnu ikke bestemt os for et specifikt sted endnu, men gerne et sted, som ikke lige ligger i vores 'baghave'. Vi glæder os rigtig meget til at blive forkælet og nyde tiden sammen under afslappende forhold," siger han.

Kristian Maul er fast læser af Magasinet Plejes trykte avis såvel som som vores daglige nyhedsbrev.
Han driver til daglig virksomheden MoCare sammen med partneren Mark Bekker Michelsen, der laver teknologier til plejesektoren, blandt andet chip i vasketøj og demenssikring.

"Jeg har været rigtig glad for at læse Magasinet Pleje, da det giver mig en god fornemmelse for, hvilke projekter og produkter man har gang i rundt omkring i Danmark. Det er spændende at læse om de mange forskellige nye tiltag, som man kan mærke, at mange kommuner er åbne for at sætte igang - også selvom det har med nye teknologier og metoder at gøre - det er jeg rigtig stolt over, at vi er gode til i Danmark," siger Kristian Maul.

"Det har også været spændende at læse om de problematikker og udfordringer i ældresektoren, som også tit er beskrevet i artikler i Magasinet Pleje. Disse artikler er med til at give et virkelig godt indblik i de ældres hverdag og dermed give os i firmaet mulighed for at udvikle forskellige løsninger, som kan afhjælpe problemerne," siger han.

Du kan også tilmelde dig Magasinet Plejes nyhedsbrev og få gratis, faglige nyheder fra plejesektoren alle hverdage.
Dermed deltager du også automatisk, næste gang vi udlodder en konkurrence.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081