23948sdkhjf

Kærsgaard & Andersen vinder opgave for Region Nordjylland

Kærsgaard & Andersen skal være totalrådgiver på et regionalt projekt med 60 socialpsykiatriske boliger på samlet 800 kvadratmeter
Arkitekt- og ingeniørvirksomheden Kærsgaard & Andersen A/S fra Aalborg skal være rådgiver på 60 socialpsykiatriske boliger for Vesthimmerlands Kommune og Region Nordjylland

Kærsgaard & Andersen skal være totalrådgiver og samarbejde med DK2 bygherrerådgivning fra Aarhus og Domus arkitekterne fra Lyngby.

Byggerierne består af et regionalt botilbud til 40 borgere, et kommunalt botilbud til 20 borgere samt et fælles byggeri på omkring 800 kvm. Det fælles byggeri kommer til at rumme både kommunale og regionale aktiviteter, og en del lokaler skal indrettes til fælles brug. Byggerierne er målrettet borgere med psykiatriske vanskeligheder.

Kæmpe projekt

De to boenheder og fælleshuset er samarbejde mellem kommune og region, som skal bidrage til, at borgerne får mere sammenhængende tilbud, forklarer borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Knud Kristensen (K).

”Vi bygger på kvægtorvsgrunden i Aars. Det er et kæmpe projekt, der stiller store krav til både byggerier og omgivelser. Vi forventer, at det bliver arbejdssted for i alt 90 medarbejdere og hjem for 60 borgere, når byggerierne står klar. Derfor skal vi have et varmt, hjemligt og mangfoldigt byggeri, der kommer ud over institutionslooket og bliver en naturlig del af det omgivende lokalsamfund”, siger han.

Kærsgaard & Andersen beskæftiger i alt 38 personer og havde i 2014 en årsomsætning på over 25 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094