23948sdkhjf

NAVNE: Ny direktør hos Suma Care

Jörn Hamdorf skal stå i spidsen for den kommercielle udbredelse af virksomhedens løsninger til særligt plejesektoren i Danmark og udlandet.
Jörn Hamdorf er ansat som administrerende direktør for Suma Care ApS i Vejle.

Virksomheden udvikler og implementerer velfærdsteknologiske løsninger, som skal forbedre komforten og giver mere værdighed i hverdagen hos mennesker, der har moderat til kraftig inkontinens. Løsningerne skal desuden forbedre arbejdsforholdene og dokumentationsgraden på ældre- og handicapinstitutioner.

En vigtig opgave for Jörn Hamdorf bliver at stå i spidsen for den kommercielle udbredelse af Suma Cares løsninger til særligt plejesektoren i Danmark og udlandet. Den foreløbigt første færdigudviklede løsning fra danske Suma Care er Wear&Care. Det er en sensor til voksenbleer, der giver feedback til eksempelvis en mobiltelefon eller tablet hos plejepersonalet, når en ble er våd og skal skiftes. Wear&Care er danskudviklet og testet på en række plejehjem i Danmark og forventes at blive godkendt som medicinsk produkt inden for få måneder.

Jörn Hamdorf er uddannet ingeniør fra DTU og har en HD i Marketing Management fra CBS. Han har mange års erfaring med strategiarbejde, produktudvikling og salg af medico-teknisk udstyr. Han kommer senest fra en stilling som direktør for YOHA Consult. Desuden har han været international salgs- og marketingchef i den danske medico-virksomhed Daintel. Med en opvækst i Haderslev nyder Jörn Hamdorf godt af en blandet dansk og tysk baggrund og taler begge sprog flydende, ligesom han har boet en årrække i udlandet. Hans vinderinstinkt er ligeledes veldokumenteret. Som yngre vandt han nemlig VM-sølv i roning med den danske letvægtsotter.

Suma Care er forankret i Syddanmark og har Borean Innovation A/S og Wellfare Tech Invest som hovedinvestorer, ligesom en række forskellige private og offentlige investorer inklusiv Den Europæiske Fond for Regionaludvikling har tilført kapital til virksomheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11