23948sdkhjf

Amerikanere skal lære om ældrepleje i Aalborg

Delegationen besøger bl.a. Fremtidens Plejehjem i Nørresundby og Center for Velfærdsteknologi i dag.
En amerikansk delegation, som bl.a. tæller repræsentanter fra nogle af de største udbydere af ældrepleje i USA, besøger i dag Aalborg.

Det er Udenrigsministeriets Generalkonsulat i New York, som har inviteret en delegation af fremtrædende forretningsfolk fra den amerikanske ældreplejesektor til Danmark.

Delegationen besøger Fremtidens Plejehjem i Nørresundby for at se, hvordan velfærdsteknologi kan styrke de ældre borgeres selvbestemmelse og muligheder for at leve en selvstændig tilværelse. Delegationen skal også høre om Rehabiliteringscenter Aalborg og Ældre- og Handicapforvaltningens rehabiliteringsindsats Træning før Pleje, som tager udgangspunkt i den enkelte borgers naturlige vilje til at kunne selv. Efter frokost går turen til Center for Velfærdsteknologi, hvor de nyeste velfærdsteknologiske muligheder bliver vakt til live i centrets testbolig.

"Det er dejligt, at udlandet har fået øjnene op for vores arbejde med at understøtte borgernes muligheder for at leve selvstændigt. Og jeg er rigtig glad for, at vi kan bidrage med vores erfaringer til udviklingen af fremtidens ældrepleje i USA," siger rådmand Thomas Krarup, som skal byde delegationen velkommen til Aalborg Kommune og fortælle om ældreplejen i Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203