23948sdkhjf

Ministerbesøg på Holbæk Sygehus

Sophie Løhde kommer i dag til Holbæk Sygehus for at høre om de initiativer, man har sat i gang på sygehuset for at imødegå overbelægning.
Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde besøger i dag akutafdelingen og hjerteafdelingen på Holbæk Sygehus for at blive endnu klogere på, hvordan overbelægning opstår i sundhedsvæsenet, og hvilke initiativer der kan gøre en afgørende forskel for at nedbringe problemet. Det skriver ministeriets hjemmeside.

På Holbæk Sygehus har man oplevet flere perioder med overbelægning og sygehuset har derfor bl.a. været med i projektet Sikkert Patientflow, som har vist gode resultater på flere sygehuse i landet.

"Overbelægning er et stort problem, som vi skal gøre noget ved. Jeg ser frem til at få et endnu dybere indblik i, hvordan overbelægning opstår ude i virkeligheden, og hvordan personalet takler det. Derudover er jeg lydhør over for, hvad læger og sygeplejersker mener, der skal til af nye initiativer. Og jeg vil også meget gerne høre, hvordan patienterne oplever det, når de må ligge på gangene, fordi der ikke er plads på sengestuerne", siger Sophie Løhde til Sundheds- og ældreministeriets hjemmeside.

Regeringen har sat 1,2 milliarder kroner af til en national handlingsplan for den ældre medicinske patient. Første del af handlingsplanen er en særlig akutpakke, som på den korte bane skal sætte fokuseret ind mod overbelægningen.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11