23948sdkhjf

NAVNE: Ny lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus

I sin nye stilling får Michael Dall sammen med den administrerende sygehusdirektør og den sygeplejefaglige direktør det overordnede ansvar for ledelsen af sygehuset.
Region Syddanmark har netop konstitueret Michael Dall som lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus, der omfatter sygehusene i Esbjerg og Grindsted og veneklinikken i Brørup. Michael Dall er 42 år og kommer fra en stilling som ledende overlæge på medicinsk afdeling og den fælles akutmodtagelse på sygehuset i Svendborg.

Stillingen som lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus har været slået op, og der var flere kvalificerede ansøgere, men ansættelsesudvalgets vurdering er, at ansøgerne ikke matcher det behov, der er på sygehuset lige nu. Michael Dall konstitueres derfor i stillingen i et år, og det er så planen at slå stillingen op igen.

"SVS er inde i en rivende udvikling, og jeg er ikke i tvivl om, at Michael Dall sammen med sygehusets øvrige direktion, afdelingsledelserne og medarbejderne vil understøtte de mange gode initiativer og tiltag, der er på sygehuset i dag - og herunder også være med til at sætte retning for den fremtidige udvikling," siger Jane Kraglund, der er regionsdirektør i Region Syddanmark.

Retning og rammer

Michael Dall begynder i sit nye job 1. februar, og det ser han frem til.

"Jeg glæder mig til - sammen med de to andre direktører i direktionen, afdelingsledelserne og medarbejderne - at sætte retning og rammer for sygehusets udvikling. Og så glæder jeg mig til samarbejdet i koncernledelsen," siger Michael Dall.

Michael Dall kommer som lægelig direktør til at udgøre den øverste ledelse på Sydvestjysk Sygehus sammen med administrerende sygehusdirektør Per Busk og sygeplejefaglig direktør Susanne Lauth. De tre direktører refererer alle direkte til regionsdirektør Jane Kraglund.

Sydvestjysk Sygehus har et samlet budget på cirka 1,8 mia. kr., cirka 43.000 indlagte patienter årligt og knap 260.000 ambulante besøg. Sygehuset beskæftiger cirka 2500 medarbejdere.

Sydvestjysk Sygehus består af akutsygehuset i Esbjerg, specialsygehuset i Grindsted og veneklinikken på Sundhedscentret i Brørup.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082