23948sdkhjf

NAVNE: Forretningsdirektør fejrer jubilæum

Michael Jensen har de sidste 10 år været ALECTIAs absolutte spydspids på hospitalsområdet.
Forretningsdirektør for Hospitaler, Michael Jensen fejrer 30 år i ALECTIA.

Han har været i den rådgivende ingeniørvirksomhed ALECTIA, lige siden han blev færdig som civilingeniør ved maskinretningen/energilinjen fra DTU i 1986. I de sidste 10 år har Michael Jensen været ALECTIAs absolutte spydspids på hospitalsområdet. Som forretningsdirektør har han været involveret i en lang række betydningsfulde projekter, heriblandt de to nye fuldautomatiske sterilcentraler på Rigshospitalet og Herlev Hospital og Det Nye Universitetssygehus Køge. Han har også deltaget i konverteringen af Hvidovre Hospital fra hedt vand til fjernvarme, ombygningen af to behandlingsbygninger på Glostrup Hospital og ikke mindst projektkonkurrencen om det nye universitetshospital i Skejby, som ALECTIA er rådgiver på.

I perioden 1997-2002 var Michael Jensen afdelingsleder for afdelingen Procesteknik, der primært løste opgaver for den farmaceutiske industri. Og før da var han fagchef med ansvar for målrettet opsamling, opbygning, udvikling og intern formidling af viden og erfaring inden for procesteknik herunder GMP, LEAN, validering og renhedsteknik.

"Michael er en særdeles vellidt og sympatisk chef og kollega i ALECTIA. Han er et kendt og anerkendt navn i branchen, og han brænder for at skabe de bedste løsninger i et altid godt og konstruktivt samarbejde med kolleger, kunder og samarbejdspartnere i byggeriet," lyder det fra ALECTIA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08