23948sdkhjf

Mænd i sygeplejen hitter

Dansk Sygeplejeråds kampagne om mænd i plejesektoren er en kæmpe succes. Der deles historier på kryd og på tværs på Facebook-side, dedikeret til kampagnen.
Der er masser af opmærksomhed på mænd i sygeplejen i denne måned. Dansk Sygeplejeråd (DSR) og Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS) sætter fokus på mænd i sygeplejen med kampagnen ”Mand kan blive sygeplejeske”.

Man kan bl.a. på facebook hver dag 'møde' en ny mandlig sygeplejerske. Her er kampagnen på få dage nået ud til flere hundredetusinde mennesker.

Facebook-kampagnen er en af flere indsatser for at få flere mænd i sygeplejen, skriver dsr.dk.

"Eksempelvis vil gymnasieelever rundt om i landet få besøg af repræsentanter for SLS’ lokale bestyrelser, der er et stort seminar om det kønsopdelte arbejdsmarked 29. februar, ligesom SLS og DSR’s anbefalinger til at fastholde mandlige sygeplejerskestuderende er sendt på gaden," skriver dsr.dk.

Magasinet Pleje får også flere og flere henvendelser om mænd i plejesektoren. I vort næste nummer bringer vi derfor historier ude fra det danske land, hvor mænd hver dag gør karriere i en branche, hvor medarbejdere med lige cpr-numre ellers er i overtal.

Mænd i sygeplejen

Hashtag: #mandkanblivesygeplejerske


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109