23948sdkhjf

NAVNE: Ny regionschef hos Forenede Care

Stine Louise von Christierson har tidligere været ansat som områdeleder hos ”Estrids hjemmepleje” og stiftet virksomheden ”Stabil Pleje".
Forenede Care har ansat Stine Louise von Christierson som ny regionschef.

Hun kommer til plejevirksomheden med stor ledelseserfaring fra branchen, fortæller Forenede Care. Senest har hun blandt andet som stifter og ejer bygget virksomheden ”Stabil Pleje” op fra 0 til 50 ansatte. Før hun solgte ”Stabil Pleje” i 2015 formåede hun med virksomheden blandt andet at opnå godkendelse i seks kommuner til at drive hjemmepleje herunder også sygepleje. Tidligere har Stine Louise von Christierson blandt andet være ansat som områdeleder hos ”Estrids hjemmepleje” med ansvaret for fem kommuner og 15 ansatte.

”Vi er rigtig glade for ansættelsen af Stine, da hun blandt andet vil kunne bidrage engageret med sin store indsigt omkring forhold som ansættelser, økonomi, personalesager og den løbende kontakt med landets kommuner. Samtidig har hun i sine tidligere stillinger vist sig som virkelig stærk i forhold til at varetage driften af en virksomhed under forskellige overenskomster og kommuners forskellige kvalitetsstandarder, og det er egenskaber, som vi glæder os til at kunne trække på,” siger Forenede Cares administrerende direktør Thomas Nistrup.

”Jeg brænder virkelig for branchen og for at sikre vores ældre medborgere den bedste pleje og omsorg. Og selvom markedet for privat pleje og omsorg stadig er i sin vården i Danmark, så mærker man straks hos Forenede Care en stolthed for faget og en solid erfaring med området, også via søsterselskabet Förenade Care, der i Sverige driver over 60 plejehjem, som jeg glæder mig meget til at blive en aktiv og medspillende del af,” siger Stine Louise von Christierson, som siden 1. februar har fungeret i sit nye job.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078