23948sdkhjf

Rekord mange nyheder på Foodexpo

Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, præsenterer et væld af nyheder inden for storkøkkenudstyr, økologi, konventionelle føde- og drikkevarer og meget, meget mere i MCH 6.-8. marts 2016.
Den første ost lagret i Hjerm Kalkstensgrube, laksepølser med tang, innovativ emballageløsninger, nytænkende produktløsninger og opdrættede rejer lavet på overskudsvarme.
Fødevarebranchens iderighed er stor. Det beviser et kig på listen af nyheder, som kan opleves på Foodexpo.

I alt har udstillere i skrivende stund tilmeldt 274 nyheder, det er det størst antal nyheder nogensinde på Foodexpo. Nyhederne kan fordeles i to kategorier: Føde- & Drikkevarer samt Interiør & Udstyr. De kan allerede nu ses på foodexpo.dk, men også nærstuderes på udstillernes stande samt på et fysisk område ved Hovedindgangen på Foodexpo.

"Når man ser på bredden af nyheder, vidner det om, at fødevarebranchen er i evig og spændende udvikling for at følge med samt udfordre forbrugernes behov. Uanset om det handler om interiør, smagsvarianter eller noget helt tredje, er branchen altid på vej. Det glæder vi os sammen med udstillerne til at præsentere," siger messens projektleder, Carina Høgsted Kirkegaard.

"Fra besøgsanalyser fra tidligere år fremgår det tydeligt, at de besøgende kommer på messen med blandt andet nyheder for øje. Derfor kan vi allerede nu love, at der virkelig bliver noget at komme efter hos de mere end 480 udstillere," fortsætter hun.

På messen har besøgende ikke blot mulighed for at opleve branchens nyeste påfund, men også bedømme dem. På nyhedsområdet kan besøgende nemlig deltage i en afstemning, hvor Foodexpos bedste nyhed kåres. Kåringen finder sted den 8. marts, messens sidste åbningsdag.

Fakta
Foodexpo afholdes hvert andet år i MCH Messecenter Herning og er Nordens største fødevaremesse. Omkring 480 udstillere og 25.000 besøgende deltager på Foodexpo 2016.
Læs mere og se de tilmeldte nyheder på www.foodexpo.dk



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083