23948sdkhjf

NAVNE: Stærk profil bliver ny plejefaglig direktør

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på 47- årige Charlotte Fuglesang fra Silkeborg, som ny plejefaglig direktør på Sygehus Vendsyssel og Sygehus Thy-Mors.
Den nye plejefaglige direktør på Sygehus Vendsyssel og Sygehus Thy-Mors hedder Charlotte Fuglesang. Det har et enigt ansættelsesudvalg besluttet efter et hårdt opløb med hele 12 kvalificerede kandidater.

Charlotte Fuglesang kommer fra en stilling som oversygeplejerske og er dermed en del af afdelingsledelsen på Hjerteafdelingen i Aarhus. En meget stor hospitalsafdeling med mere end 500 ansatte og et årsbudget på 420 mio. kr., hvor man de seneste år har været gennem en fusionsproces af to hjerteafdelinger.

"Valget faldt på Charlotte Fuglesang, da hun både er visionær og driftssikker og har klare ambitioner. Hun har stor erfaring med arbejdet omkring patientsikkerhed, økonomi og planlægning, omlægning af patientforløb samt HR og serviceområderne og vil være i stand til at bidrage til formuleringen af en overordnet vision og sammenhæng for sygehusene. Vi glæder os til samarbejdet med Charlotte og ser frem til, at vi med hendes stærke kompetencer på holdet får et velfungerende og stærkt samlet sygehus ud af fusionen af de to sygehuse i Vendsyssel og Thy," siger sygehusdirektør Henrik Larsen:

I spidsen for samling
Som plejefaglig direktør kommer Charlotte Fuglesang sammen med sygehusdirektør Henrik Larsen og lægefaglig direktør Claus Brøckner Nielsen til at stå i spidsen for samlingen af Sygehus Vendsyssel - i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Skagen – og Sygehus Thy-Mors i Thisted. Det samlede sygehus navngives idag tirsdag 1. marts af Regionsrådet.

Med baggrund i fusionen af hjerteafdelingerne i Aarhus har Charlotte Fuglesang gode erfaringer at trække på i sygehusenes fusionsproces, og hun glæder sig til at påbegynde arbejde i Nordjylland:

"Med mig i direktionen skal man være parat til at udfordre ambitionsniveauet. Ikke alene skal sygehusene være en vigtig aktør i det nordjyske sundhedsvæsen – sygehusene skal være kendt ud over regionen for at være blandt de første, der finder nye måder at etablere og praktisere fremtidens sundhedsydelser.


Kort om Charlotte Fuglesang
• Siden 2011 oversygeplejerske på fusionerede hjerteafdelinger i Aarhus AUH.
• 2009-2011 oversygeplejerske på hjerteafdeling B, AUH Skejby
• 2006- 2009 afdelingssygeplejerske kardiologien, Regionshospitalet i Silkeborg.
• Master i ledelse, 2010
• Master i Sundhedsvidenskab og forskningsmetodologi, 2003
• Bachelorgrad i filosofi
• Uddannet sygeplejerske fra Silkeborg
• Født 18. okt. 1968, gift, mor til 12-årige Asger og bosat i Silkeborg. Men glæder sig til at flytte til det nordjyske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11