23948sdkhjf

Ministerbesøg på Amaliehaven

I eftermiddag får Plejecentret Amaliehaven i Sønderborg besøg af Sophie Løhde. Her vil ministeren hente inspiration til den nationale demenshandlingsplan.
Når Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde i dag besøger en række kommuner i det sønderjyske bliver det også med et stop i Augustenborg, hvor ministeren vil besøge plejecentret Amaliehaven for at hente inspiration til regeringens nationale demenshandlingsplan.

"Arbejdet med at skabe bedre rammer for mennesker med demens er et område, som byrådet i Sønderborg har et stort fokus på. Mine politiske kolleger og jeg vil sammen med vores dygtige fagfolk se frem til at fortælle om vores arbejde og dele vores tanker og ideer med ministeren," siger formanden for seniorudvalget, Preben Storm.

På Plejecentret Amaliehaven vil både fagfolk og politikere fortælle ministeren om, hvordan Sønderborg Kommune arbejder med demens, og hvilke rammer kommunen har sat op, således at borgere og deres pårørende kan bevare et værdigt liv trods en demenssygdom.

"I Sønderborg Kommune har vi en demenspolitik, som er udarbejdet i samarbejde med borgerne, medarbejderne, organisationerne og de politiske udvalg. Alle har haft mulighed for at byde ind med deres visioner, mål og handlinger. Demens er en forfærdelig sygdom, som kan ramme os alle - derfor har det for os i Sønderborg været vigtigt, at demenspolitikken er bygget på input fra alle", fortæller Preben Storm.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078