23948sdkhjf

NAVNE: To nye chefer i Sundhedsstyrelsen

Lisbeth Høeg-Jensen er ansat som enhedschef for Evidens, uddannelse og beredskab, og Helene Bilsted Probst er ansat som enhedschef for Planlægning.
Lisbeth Høeg-Jensen og Helene Bilsted Probst er netop blevet ansat som enhedschefer i Sundhedsstyrelsen. De har begge været konstituerede i de stillinger, de nu ansættes i på åremålskontrakt.

”Det er to stærke og dynamiske profiler, og jeg er meget glad for at have dem i mit ledelsesteam. Lisbeth har en bred og stærk faglig profil og har mangeårig erfaring fra sundhedsområdet. Helene Bilsted Probst kombinerer en stærk sundhedsfaglighed med et stort initiativ” udtaler direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, til Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Lisbeth Høeg-Jensen er ansat som enhedschef for Evidens, uddannelse og beredskab. Hun blev første gang ansat i Sundhedsstyrelsen i 1996, og har desuden været ansat i Sundhedsministeriets departement. Under sine ansættelser i Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet har hun varetaget en meget bred vifte af arbejdsområder og ansvarsposter. Lisbeth Høeg-Jensen har siden 2013 haft ledelsesansvar som sektionsleder og senest som konstitueret enhedschef.

Helene Bilsted Probst er ansat som enhedschef for Planlægning. Hun har været ansat i Sundhedsstyrelsen i flere omgange, første gang i perioden 2007-2010, og hun har desuden erfaring fra en 3-årig ansættelse i sundhedsministeriet i Tanzania. Fra 2012 har Helene Probst igen været ansat i Sundhedsstyrelsen, siden 2013 med ledelsesansvar som sektionsleder og senest som konstitueret enhedschef.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.438