23948sdkhjf

Høje-Taastrup inviterer til dialogmøde om indkøb og udbud

Flere virksomheder skal være opmærksomme på kommunens udbud og indkøb, mener formanden for Høje-Taastrup Erhvervsråd.
Høje-Taastrup Kommune, Erhvervsrådet og en række erhvervsorganisationer inviterer nu de lokale virksomheder til dialogmøde om kommunens udbud og indkøb i 2016.

Her orienteres om kommunens planlagte udbud i 2016, og virksomhederne får gode råd om, hvordan de byder ind på opgaverne. Der vil også være indlæg om kommunens rammeaftaler og planlagte, større anlægsinvesteringer i 2016 samt kommunens brug af eksterne leverandører.

Hensigten er at give de lokale virksomheder gode råd om, hvordan de kan blive leverandører til kommunen, fortæller formanden for Høje-Taastrup Erhvervsråd, Kim Rasmussen, indehaver af NØHR El-Service. Og han taler på baggrund af egne, positive erfaringer.

”Jeg er selv er lykkedes med som mindre virksomhed at komme på kommunens rammeaftaler. Men at byde på kommunale opgaver er ikke det letteste i verden, og jeg oplever, at for mange mindre erhvervsdrivende er den helt store barriere ofte mental. Det virker uoverskueligt at skulle indgive et bud og følge nogle ofte meget specifikke krav og regler”, siger Kim Rasmussen.

”Derfor er vi glade for disse tilbagevendende møder, hvor vi sammen med kommunen forsøger at gøre indkøbsprocessen mere gennemskuelig og ikke mindst gøre opmærksom på, hvad der venter af indkøb og udbud det kommende år," fortæller han.

Borgmester Michael Ziegler byder velkommen til dialogmødet den 31. marts.

”Som kommune skal vi naturligvis købe effektivt ind, så vi får mest muligt for skattekronerne. Men jeg er også sikker på, at lokale virksomheder er konkurrencedygtige. Og derfor håber jeg at se mange lokale virksomheder til dialogmødet. Vi skal fra kommunens side lægge os i selen for at gøre vores indkøbs- og udbudsprocesser så gennemskuelige som muligt, og her er god kommunikation centralt – bl.a. ved at synliggøre udbud som ligger i pipelinen. Det arbejder vi løbende på – bl.a. via tæt dialog med det lokale Erhvervsråd”, siger Michael Ziegler.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078