23948sdkhjf

Her er den nye hovedbestyrelse

Kost & Ernæringsforbundet har konstitueret sig.
Der har været valgkamp til de fleste pladser i den nye hovedbestyrelse hos Kost & Ernæringsforbundet. Og nu er bestyrelsen valgt.
Årsagen er, at alle medlemmer denne gang har kunnet melde sig som kandidat til hovedbestyrelsen. Det var der stor interesse for.

”Det har været et spændende valg med et stærkt kandidatfelt”, siger forbundsformand Ghita Parry, der ser interessen for politisk involvering som en sejr for den nye politisk struktur, der trådte i kraft sidste år. Formålet var netop at åbne forbundet op og involvere medlemmerne fagligt og politisk.

Fakta
Kost & Ernæringsforbundet er fagforening og interesseorganisation for 8.000 medlemmer. Man arbejder med sundhed og forebyggelse, ledelse, behandling og professionelle måltider. Forbundet er bl.a. repræsenteret i Forum for Underernæring, Måltidspartnerskabet, FTF’s forretningsudvalg, FTF-A’s hovedbestyrelse og bestyrelsen i Forhandlingsfællesskabet. Desuden har forbundet udgivet og sendt anbefalinger til politikerne omkring: mad til patienter og mad til ældre.


Forbundets medlemmer har kost og ernæring til fælles. Men uddannelsesniveau og arbejdsområder spænder vidt. Denne mangfoldighed blev også afspejlet i kandidatlisten.

”Vores forskellighed er vores styrke. Vi vil bruge den til at præge udviklingen af profession og forbund. Vi vil i tættere dialog med medlemmerne og høre deres ideer. Vi vil være mere synlige i medierne, så ingen er i tvivl om, hvad medlemmerne kan. Jeg glæder mig til at realisere de ambitioner sammen med den nye hovedbestyrelse”, siger Ghita Parry.


Her er den nye hovedbestyrelse:
1.Formand: Ghita Parry (genvalgt)
2.Næstformand: Michael Allerup (genvalgt)
3.Regionsformand til Region Hovedstaden: Alice Linning (genvalgt)
4.Regionsformand til Region Nordjylland: Marian Aagaard (genvalgt)
5.Regionsformand til Region Sjælland: Rikke Kristensen (genvalgt)
6.Regionsformand til Region Syddanmark: Mette Sandvei Kjær (nyvalgt)
7.Regionsformand til Region Midtjylland: afgøres den 6. april grundet omvalg
8.Medlemsrepræsentant: Mette Brogaard Lohse (genvalgt)
9.Medlemsrepræsentant: Marianne Margaard Lange (genvalgt)
10.Medlemsrepræsentant: Gunhild Libach Burup (nyvalgt)
11.Medlemsrepræsentant: Brian Glenn Pedersen (nyvalgt)
12.Medlemsrepræsentant: Bettina Bøgelund Hansen (nyvalgt)
13.Elev/studerende: Birgitte Vang Hansen (nyvalgt).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078