23948sdkhjf

NAVNE: Ny afdelingschef i Aalborg Kommune

Erik Kristensen bliver den nye afdelingschef for Sundhed, Fritid og Landdistriktsområdet i Sundheds- og Kulturforvaltningen. Det er en ny stilling, som er resultatet af en omstrukturering i forvaltningen.
Magistraten i Aalborg Kommune godkendte i december et oplæg om ændringen af organiseringen af Sundheds - og Kulturforvaltningen, hvilket betyder at der nu reduceres fra fire til tre afdelingschefer.

Mens medarbejderorganisationen i forvaltningen har udarbejdet jobbeskrivelse og kompetenceprofil for en nyoprettet chefstilling for Sundhed, Fritid og Landdistrikter, så har Hedegaard Management stået for rekrutteringen. Der var 29 ansøgere til stillingen. Her anbefalede et enigt ansættelsesudvalg at man ansætter Erik Kristensen.

"Vi er rigtigt stolte over at vi nu kan ansætte Erik Kristensen som ny leder for et stort og vigtigt område i vores forvaltning. Han kender forvaltningens organisation indefra og er anerkendt som en meget samlende figur i vores forvaltning, så jeg ser meget frem til vores samarbejde," siger Mads Duedahl, rådmand for Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune.

Erik Kristensen har været ansat som leder af fritidsområdet siden 2002. Erik Kristensen er kendt som en vellidt, ambitiøs og målrettet leder, der har stor interesse for at skabe resultater gennem samarbejde med det frivillige Aalborg og som allerede har præsteret store resultater til glæde for kommunens borgere, fortæller Aalborg Kommune.

Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune har som mål at skabe de bedste rammer og betingelser for, at borgerne kan leve et godt, aktivt og sundt liv. Forvaltningen løser opgaver i forhold til sundhed, kultur, fritid, landdistrikter, biblioteker, lokalhistorie samt kollektiv trafik og kørsel.
Sundheds- og Kulturforvaltningen har cirka 600 ansatte og administrerer et årligt budget på omkring 1,2 milliarder kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079